Vlaamse Plantenbeurs

Wanneer

  • maandag 10 april 2023 10u00 - 17u00
DORPSKERN LIEZELE - LIEZELE-DORP 1 bus 99999, 2870 LIEZELE
Op Paasmaandag gaat de volgende editie van de Vlaamse Plantenbeurs door in Liezele-Puurs. In samenwerking met de Landelijke Gilde nationaal ( 70000 leden) zal de Landelijke Gilde Liezele dit evenement organiseren. De verkoopbeurs is uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort . Voor een sfeerbeeld kan u foto?s en TV-reportages bekijken op onze site
Wat zijn wij blij dat we de geboorte van “ Liezelse Plantenbeurs 2023” kunnen aankondigen.Hier, op een geheime plek in de vruchtbare grond van Liezele staat het klein, mooi en ambitieus boompje tussen zesentwintig succesrijke broers en zussen in optimale omstandigheden te groeien. Hij maakt zich op voor zijn groot feest op Paasmaandag. Vorig jaar was het een echt bloemenfeest, het was voor velen meer dan een droom die uitkwam, samen kuieren, chillen en genieten van een levenswijze die we voorheen ontnomen waren.
Het bestuur van de landelijke gilde wil er alles aan doen om deze droom opnieuw waar te maken en wat is er mooier dan een droom die uitkomt.
Op Paasmaandag 10 april 2023 gaat de zeventwintigste editie van de Vlaamse Plantenbeurs door in Liezele-Puurs. In samenwerking met de Landelijke Gilde nationaal ( 70000 leden) zal de Landelijke Gilde Liezele dit evenement organiseren. De verkoopbeurs is uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort . Voor een sfeerbeeld kan u foto’s en TV-reportages bekijken op onze site www.landelijkegildeliezele.be .

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Liezele
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
Bezoekers gratis, standhouders betalend

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten